Search
Add Listing
Sign In

Feng Shui 2022: Vooruitzichten voor het komende jaar van de watertijger

Feng Shui 2022: Vooruitzichten voor het komende jaar van de watertijger

Terwijl we het Tijgerjaar van 2022 ingaan, gaan we naar een jaar waarin alle vier de pijlers in de Paht Chee of geboortehoroscoop van het jaar Yang zijn. Dit suggereert dat het een bijzonder energiek jaar gaat worden. Het tempo zal drastisch veranderen naarmate de wereld steeds meer opengaat. Terwijl het grootste deel van Europa al open is en de VS en het VK op de hielen zitten, voeren landen als China en Australië opnieuw nieuwe lockdown-maatregelen in, terwijl Zuidoost-Azië wordt bewaakt. Toch begint iedereen COVID-19 moe te worden, dus we zijn zeker goed op weg naar meer beweging.

Het Jaar van de Os van vorig jaar was er misschien een van ongehaaste wederopbouw; het komende Jaar van de Tijger lijkt het tegenovergestelde te zijn.

Dingen gaan snel, en dat kan eenvoudigweg omdat individuen en bedrijven proberen het first mover-voordeel vast te leggen. Maar een ander veelzeggend aspect van de jaarkaart is het gebrek aan vuur en metaal, die in 2022 middelen en intelligentie betekenen. Te snel handelen kan plaats maken voor slechte beslissingen die overhaast worden genomen en een verspilling van middelen als gevolg van een gebrek aan strategisch denken, of welke gedachte dan ook.

Het is daarom waarschijnlijk voordelen om actief de verleiding te weerstaan ​​om impulsief te reageren, en ruimte te geven om dingen door te denken en vanuit alle hoeken te bestuderen, voordat we op de zaken vooruitlopen. Het andere overduidelijke punt is de aanwezigheid van DRIE Tijgers. Ja, je hoort het goed, het jaar heeft niet één maar DRIE tijgers. Dit is zeldzaam.

Drie van de vier aardse takken van het jaar zijn tijgers. Hoewel tijgers veel positieve eigenschappen met zich meebrengen, dragen ze ook een element van gevaar met zich mee. Tijgers zijn wilde dieren, en hoewel het je misschien lukt om ze aan je zijde te krijgen, moet je nooit op je hoede zijn. Wilde dieren zijn moeilijk te temmen en keren vaak terug naar hun oorspronkelijke aard als ze onder stress of dwang staan. En dus is het dit jaar noodzakelijk om op je hoede te zijn.

De Chinezen geloven altijd dat de aanwezigheid van het dierenteken van het jaar dat rond huizen en kantoren wordt weergegeven, alle positieve energieën van het nieuwe jaar inluidt; daarom nodigen Chinese families en zakenmensen elk Chinees Nieuwjaar vaak nieuwe beeldjes en kunstwerken uit van het dierenteken van het komende jaar. Deze worden meestal afgebeeld omringd door gouden staven, munten en andere emblemen van rijkdom, om de symboliek verder aan te boren.

Er wordt aangenomen dat dit je in staat zal stellen om het rijkdomgeluk van het jaar effectief te vangen. Er is een klein verschil met de Tiger.

Hoewel tijgers bekende brengers van rijkdom zijn, moet je de tijger altijd uitnodigen in gezelschap van een Wealth Deity. Dit komt omdat Wealth Gods de Tiger kunnen besturen, jij niet. Populaire goden zoals Kwan Kung en Tsai Shen Yeh worden vaak afgebeeld met tijgers om rijkdom en geluk te vertegenwoordigen. Om de welvaartsader aan te boren die 2022 te bieden heeft – en ja, er valt in 2022 veel rijkdom te verdienen – is de beste manier om het dierenteken van het jaar, de Tijger, te activeren, MAAR zorg er altijd voor dat deze Tijgers dat die u bij u thuis uitnodigt, wordt vergezeld door Wealth Deities.

VIJF GEEL WORDT DE “DOMINANTE STER

De # 5 ongeluksster vliegt naar het midden van het Lo Shu-raster en bezet zijn belangrijkste locatie. De centrale ster van het jaar wordt vaak gezien als de dominante ster, omdat hij invloed heeft op alle andere sterren. En omdat het zich in het midden bevindt, beïnvloedt het niet slechts één hoek van het huis of de woonruimte, maar ALLES. Dit is vooral het geval als u in een huis in “open” stijl woont. Omdat #5 de aarde is en de centrale sector de aarde is, wordt deze verder geactiveerd. Het is dus noodzakelijk om sterke CURES te installeren.

Voor de #5 in het midden hebben we de Supremacy of Heaven-plaat ontworpen met 6 hemelse bewakers en hemelse symbolen. De meest effectieve remedie tegen een versterkte Five Yellow is met krachtige hemelenergie; hier bestuur je kwaadwillende aarde-energie met welwillende hemelenergie, en we raden alle huizen dit jaar aan om deze hemelplaat in het middengebied te plaatsen. U kunt hetzelfde doen voor kantoren en elke andere woonruimte. Voor bescherming onderweg kun je ook de amuletversie dragen, of hem aan je tas vastklikken om hem altijd bij je te hebben.

GELUKKIGE EN ONGELUKKIGE HUIS ORINTATIES

De Oost-West-as kan lastig zijn, aangezien het Oosten de jaarlijkse Quarrelsome Star #3 heeft, terwijl het Westen de Loss Star #7 heeft, met het ongeluk Five Yellow in het midden. Woningen en gebouwen die in een Oost-West oriëntatie zijn gebouwd, zullen dus moeten worden verholpen. Het noordoosten, noorden en NW vormen ondertussen een geluksstrook, en door dit deel van het huis meer te gebruiken, komen de geluksenergieën tot leven. Huizen die in 2022 op het noorden gericht zijn, hebben bijzonder geluk, aangezien het voorste deel van het huis is gevuld met de drie meest gunstige witte sterren, 1,6 en 8. SW-NE-huizen zijn ook gunstig in 2022, omdat de sternummers een Pearl String genereren .

GELUK VAN DE VADER & MOEDER

De NW en SW zijn belangrijke sectoren om te overwegen, aangezien deze sectoren het geluk van de Vader en Moeder bepalen. Wanneer het hoofd van het gezin het goed doet en succes geniet, druppelt zijn geluk door naar de rest van het gezin, en 2022 ziet er veelbelovend uit als de NW (de sector die de Vader vertegenwoordigt) gastheer is van de #6 Heaven Star. Deze geluksaanduiding moet worden geactiveerd met objecten en symbolen die hemelenergie betekenen. Dit jaar zijn de beste versterkers hiervoor de Magic Golden Dragon en de Supremacy of Heaven Energy Plate.

Source: World of Feng Shui

Add Comment

Connect with:Your email is safe with us.

Sign In Chinatown Antwerpen

For faster login or register use your social account.

or

Account details will be confirmed via email.

Reset Your Password